نمایه کلیدواژه ها

ا

  • ارزیابی و آمایش آمایش و پهنه بندی نواحی مستعد کشت زعفران(مطالعه موردی استان خراسان رضوی) [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 51-43]
  • ارزش اقتصادی تحلیل عوامل موثر بر تمایل به پذیرش کشت زعفران (مطالعه موردی:کشاورزان شهرستان فراهان استان مرکزی) [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 1-7]
  • ایروپونیک تولید زعفران ( Crocus sativus L.) در محیط کنترل شده (هواکشت) فرصت یا چالش [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 42-34]
  • استان خراسان رضوی آمایش و پهنه بندی نواحی مستعد کشت زعفران(مطالعه موردی استان خراسان رضوی) [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 51-43]
  • استان گلستان وقوع بیماری قارچی زعفران در استان گلستان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 27-32]
  • افزودنی طبیعی تولید رنگ‌ها و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی طبیعی از ضایعات گل زعفران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 25-33]
  • اقتصاد تفکیک عملیات فرآوری از تولید: رهیافت مطلوب برای ارتقاء کیفی و اقتصاد زعفران ایرانی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 41-48]
  • اقتصادی چالش‌ها و راهکارها توسعه مکانیزاسیون زراعت زعفران [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 17-24]
  • الکترومکانیک فناوری‌های مناسب و نوین برای جداسازی کلاله از گل زعفران [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 8-16]

ب

  • بازاریابی شناسایی فرصت‌ها و چالش‌های کارایی بازاریابی زعفران استان کرمان [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 33-27]
  • باکتری کش ارزیابی کارایی اختلاط چند آفت کش جهت ضد عفونی پیاز زعفران به منظور کنترل کنه‌ی Rhizoglyphus robini Claparede, 1869 (Acari: Acaridae) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 33-43]
  • برداشت نکات فنی در برداشت و فرآوری زعفران به منظور کاهش آلودگی میکروبی و حفظ کیفیت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 16-24]
  • برداشت گل زعفران مروری بر مکانیزم های ارائه شده برداشت گل زعفران [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 11-1]
  • برگ ارزیابی تأثیر تراکم بنه بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در سال سوم تحت شرایط اقلیمی مشهد. [دوره 2، شماره 01، 1399، صفحه 1-10]
  • بیماری وقوع بیماری قارچی زعفران در استان گلستان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 27-32]
  • بنه بررسی اثر گیاه‌سوزی مصرف علفکش تری‌بنورون متیل (گرانستار DF75%) بر بنه‌‌ی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 01، 1399، صفحه 11-21]
  • بنه دختری ارزیابی تأثیر تراکم بنه بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در سال سوم تحت شرایط اقلیمی مشهد. [دوره 2، شماره 01، 1399، صفحه 1-10]
  • بنه دختری بررسی اثر گیاه‌سوزی مصرف علفکش تری‌بنورون متیل (گرانستار DF75%) بر بنه‌‌ی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 01، 1399، صفحه 11-21]
  • بنه زعفران تولید عصاره ، نشاسته و فیلم خوراکی از ضایعات بنه زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 20-26]
  • بنه مادری ارزیابی تأثیر تراکم بنه بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در سال سوم تحت شرایط اقلیمی مشهد. [دوره 2، شماره 01، 1399، صفحه 1-10]
  • بهره اقتصادی بررسی تراکم کاشت و اندازه بنه بر عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط اقلیمی یاسوج [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 51-44]
  • بهره برداران تولید زعفران ( Crocus sativus L.) در محیط کنترل شده (هواکشت) فرصت یا چالش [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 42-34]

پ

  • پیاز ارزیابی کارایی اختلاط چند آفت کش جهت ضد عفونی پیاز زعفران به منظور کنترل کنه‌ی Rhizoglyphus robini Claparede, 1869 (Acari: Acaridae) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 33-43]
  • پذیرش کشت زعفران تحلیل عوامل موثر بر تمایل به پذیرش کشت زعفران (مطالعه موردی:کشاورزان شهرستان فراهان استان مرکزی) [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 1-7]
  • پرچم زعفران تولید رنگ‌ها و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی طبیعی از ضایعات گل زعفران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 25-33]
  • پردازش تصویر فناوری‌های مناسب و نوین برای جداسازی کلاله از گل زعفران [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 8-16]
  • پوشش گیاهی تاثیر تراکم و مدیریت پوشش سطح خاک بر عملکرد اقتصادی و ویژگی‌های بنه زعفران (Crocus Sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 43-35]

ت

  • تحلیل SWOT بررسی وضعیت آماده سازی زمین ، کاشت و سله شکنی در زراعت زعفران و ارائه الگوی مناسب مکانیزه [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 25-34]
  • تحلیل سلسله مراتبی فناوری‌های مناسب و نوین برای جداسازی کلاله از گل زعفران [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 8-16]
  • تراکم کشت بررسی تراکم کاشت و اندازه بنه بر عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط اقلیمی یاسوج [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 51-44]
  • ترکیبات ضد اکسایشی تولید عصاره ، نشاسته و فیلم خوراکی از ضایعات بنه زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 20-26]
  • ترکیبات ضد میکروبی تولید عصاره ، نشاسته و فیلم خوراکی از ضایعات بنه زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 20-26]
  • تعداد گل ارزیابی تأثیر تراکم بنه بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در سال سوم تحت شرایط اقلیمی مشهد. [دوره 2، شماره 01، 1399، صفحه 1-10]
  • تعداد گل تاثیر تراکم کاشت، وزن بنه مادری و عمق کاشت بر عملکرد اقتصادی زعفران (Crocus.sativus L.) در شرایط اقلیمی گناباد [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 20-12]
  • تغذیه اولویت‌های تغذیه‌ای در مزارع زعفران (Crocus sativus L.) استان خراسان جنوبی [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 21-26]
  • تولید تفکیک عملیات فرآوری از تولید: رهیافت مطلوب برای ارتقاء کیفی و اقتصاد زعفران ایرانی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 41-48]

ج

  • جداسازی فرآوری تفکیک عملیات فرآوری از تولید: رهیافت مطلوب برای ارتقاء کیفی و اقتصاد زعفران ایرانی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 41-48]

ح

  • حمل و نقل نکات فنی در برداشت و فرآوری زعفران به منظور کاهش آلودگی میکروبی و حفظ کیفیت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 16-24]

خ

  • خاک ورزی بررسی وضعیت آماده سازی زمین ، کاشت و سله شکنی در زراعت زعفران و ارائه الگوی مناسب مکانیزه [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 25-34]
  • خامه زعفران تولید رنگ‌ها و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی طبیعی از ضایعات گل زعفران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 25-33]
  • خدمات بازاریابی شناسایی فرصت‌ها و چالش‌های کارایی بازاریابی زعفران استان کرمان [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 33-27]
  • خراسان جنوبی اولویت‌های تغذیه‌ای در مزارع زعفران (Crocus sativus L.) استان خراسان جنوبی [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 21-26]
  • خسارت راه‌های پیشگیری و کنترل خسارت موش کور و موش ورامین در مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 10-19]
  • خشک کردن نکات فنی در برداشت و فرآوری زعفران به منظور کاهش آلودگی میکروبی و حفظ کیفیت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 16-24]

د

  • درجه حرارت شرایط نگهداری گل زعفران در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 34-40]
  • درجه حرارت تاثیر تراکم و مدیریت پوشش سطح خاک بر عملکرد اقتصادی و ویژگی‌های بنه زعفران (Crocus Sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 43-35]

ر

  • رنگ طبیعی تولید رنگ‌ها و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی طبیعی از ضایعات گل زعفران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 25-33]
  • روش فرایند تحلیل سلسله مراتبی آمایش و پهنه بندی نواحی مستعد کشت زعفران(مطالعه موردی استان خراسان رضوی) [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 51-43]
  • روش‌های نوین تولید زعفران ( Crocus sativus L.) در محیط کنترل شده (هواکشت) فرصت یا چالش [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 42-34]

ز

  • زعفران مکانیزاسیون جدا کردن کلاله از گل زعفران، مشکلات و راه‌حل‌ها [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-9]
  • زعفران نکات فنی در برداشت و فرآوری زعفران به منظور کاهش آلودگی میکروبی و حفظ کیفیت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 16-24]
  • زعفران تفکیک عملیات فرآوری از تولید: رهیافت مطلوب برای ارتقاء کیفی و اقتصاد زعفران ایرانی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 41-48]
  • زعفران راه‌های پیشگیری و کنترل خسارت موش کور و موش ورامین در مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 10-19]
  • زعفران وقوع بیماری قارچی زعفران در استان گلستان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 27-32]
  • زعفران ارزیابی کارایی اختلاط چند آفت کش جهت ضد عفونی پیاز زعفران به منظور کنترل کنه‌ی Rhizoglyphus robini Claparede, 1869 (Acari: Acaridae) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 33-43]
  • زعفران چالش‌ها و راهکارها توسعه مکانیزاسیون زراعت زعفران [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 17-24]
  • زعفران بررسی وضعیت آماده سازی زمین ، کاشت و سله شکنی در زراعت زعفران و ارائه الگوی مناسب مکانیزه [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 25-34]
  • زعفران تاثیر تراکم کاشت، وزن بنه مادری و عمق کاشت بر عملکرد اقتصادی زعفران (Crocus.sativus L.) در شرایط اقلیمی گناباد [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 20-12]
  • زعفران مروری بر مکانیزم های ارائه شده برداشت گل زعفران [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 11-1]
  • زعفران آمایش و پهنه بندی نواحی مستعد کشت زعفران(مطالعه موردی استان خراسان رضوی) [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 51-43]
  • زمان نگهداری شرایط نگهداری گل زعفران در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 34-40]

س

  • سایه بان تاثیر تراکم و مدیریت پوشش سطح خاک بر عملکرد اقتصادی و ویژگی‌های بنه زعفران (Crocus Sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 43-35]
  • سیستم کشت تولید زعفران ( Crocus sativus L.) در محیط کنترل شده (هواکشت) فرصت یا چالش [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 42-34]
  • سولفونیل اوره بررسی اثر گیاه‌سوزی مصرف علفکش تری‌بنورون متیل (گرانستار DF75%) بر بنه‌‌ی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 01، 1399، صفحه 11-21]

ض

  • ضخامت شرایط نگهداری گل زعفران در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 34-40]
  • ضد عفونی کنه بنه زعفران و توصیه های کاربردی به منظور کاهش خسارت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 10-20]

ع

  • عملکرد مدیریت عناصر غذایی اصلی و ماده آلی در تغذیه مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-9]
  • عملکرد بنه بررسی تراکم کاشت و اندازه بنه بر عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط اقلیمی یاسوج [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 51-44]
  • عناصر غذایی اولویت‌های تغذیه‌ای در مزارع زعفران (Crocus sativus L.) استان خراسان جنوبی [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 21-26]

ف

  • فسفر مدیریت عناصر غذایی اصلی و ماده آلی در تغذیه مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-9]
  • فیلم خوراکی تولید عصاره ، نشاسته و فیلم خوراکی از ضایعات بنه زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 20-26]
  • فوزاریوم وقوع بیماری قارچی زعفران در استان گلستان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 27-32]

ق

  • قارچ کش ارزیابی کارایی اختلاط چند آفت کش جهت ضد عفونی پیاز زعفران به منظور کنترل کنه‌ی Rhizoglyphus robini Claparede, 1869 (Acari: Acaridae) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 33-43]

ک

  • کارایی بازار. زعفران شناسایی فرصت‌ها و چالش‌های کارایی بازاریابی زعفران استان کرمان [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 33-27]
  • کاشت بررسی وضعیت آماده سازی زمین ، کاشت و سله شکنی در زراعت زعفران و ارائه الگوی مناسب مکانیزه [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 25-34]
  • کلاله مکانیزاسیون جدا کردن کلاله از گل زعفران، مشکلات و راه‌حل‌ها [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-9]
  • کلاله ارزیابی تأثیر تراکم بنه بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در سال سوم تحت شرایط اقلیمی مشهد. [دوره 2، شماره 01، 1399، صفحه 1-10]
  • کلاله تاثیر تراکم و مدیریت پوشش سطح خاک بر عملکرد اقتصادی و ویژگی‌های بنه زعفران (Crocus Sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 43-35]
  • کلاله خشک بررسی تراکم کاشت و اندازه بنه بر عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط اقلیمی یاسوج [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 51-44]
  • کلمات کلیدی: زعفران تحلیل عوامل موثر بر تمایل به پذیرش کشت زعفران (مطالعه موردی:کشاورزان شهرستان فراهان استان مرکزی) [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 1-7]
  • کنترل راه‌های پیشگیری و کنترل خسارت موش کور و موش ورامین در مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 10-19]
  • کنه پیاز کنه بنه زعفران و توصیه های کاربردی به منظور کاهش خسارت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 10-20]
  • کنه کش ارزیابی کارایی اختلاط چند آفت کش جهت ضد عفونی پیاز زعفران به منظور کنترل کنه‌ی Rhizoglyphus robini Claparede, 1869 (Acari: Acaridae) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 33-43]
  • کود اولویت‌های تغذیه‌ای در مزارع زعفران (Crocus sativus L.) استان خراسان جنوبی [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 21-26]

گ

  • گلبرگ زعفران تولید رنگ‌ها و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی طبیعی از ضایعات گل زعفران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 25-33]
  • گل زعفران شرایط نگهداری گل زعفران در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 34-40]

م

  • ماشین جداساز کلاله فناوری‌های مناسب و نوین برای جداسازی کلاله از گل زعفران [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 8-16]
  • ماشین جدا کننده مکانیزاسیون جدا کردن کلاله از گل زعفران، مشکلات و راه‌حل‌ها [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-9]
  • مدیریت زراعی تاثیر تراکم و مدیریت پوشش سطح خاک بر عملکرد اقتصادی و ویژگی‌های بنه زعفران (Crocus Sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 43-35]
  • مدل لاجیت تحلیل عوامل موثر بر تمایل به پذیرش کشت زعفران (مطالعه موردی:کشاورزان شهرستان فراهان استان مرکزی) [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 1-7]
  • مشکلات چالش‌ها و راهکارها توسعه مکانیزاسیون زراعت زعفران [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 17-24]
  • مکانیزاسیون مکانیزاسیون جدا کردن کلاله از گل زعفران، مشکلات و راه‌حل‌ها [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-9]
  • مکانیزاسیون چالش‌ها و راهکارها توسعه مکانیزاسیون زراعت زعفران [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 17-24]
  • مکانیزاسیون بررسی وضعیت آماده سازی زمین ، کاشت و سله شکنی در زراعت زعفران و ارائه الگوی مناسب مکانیزه [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 25-34]
  • مکانیزاسیون زعفران مروری بر مکانیزم های ارائه شده برداشت گل زعفران [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 11-1]
  • موش راه‌های پیشگیری و کنترل خسارت موش کور و موش ورامین در مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 10-19]

ن

  • نیتروژن مدیریت عناصر غذایی اصلی و ماده آلی در تغذیه مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-9]
  • نشاسته تولید عصاره ، نشاسته و فیلم خوراکی از ضایعات بنه زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 20-26]
  • نشانگان خسارت بررسی اثر گیاه‌سوزی مصرف علفکش تری‌بنورون متیل (گرانستار DF75%) بر بنه‌‌ی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 01، 1399، صفحه 11-21]
  • نگهداری نکات فنی در برداشت و فرآوری زعفران به منظور کاهش آلودگی میکروبی و حفظ کیفیت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 16-24]
  • نواحی مستعدکشت آمایش و پهنه بندی نواحی مستعد کشت زعفران(مطالعه موردی استان خراسان رضوی) [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 51-43]

و

  • وزن تر گل تاثیر تراکم کاشت، وزن بنه مادری و عمق کاشت بر عملکرد اقتصادی زعفران (Crocus.sativus L.) در شرایط اقلیمی گناباد [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 20-12]
  • وزن خشک کلاله تاثیر تراکم کاشت، وزن بنه مادری و عمق کاشت بر عملکرد اقتصادی زعفران (Crocus.sativus L.) در شرایط اقلیمی گناباد [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 20-12]
  • ویژگیها کمی و کیفی ‏ شرایط نگهداری گل زعفران در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 34-40]

ه

  • هوش مصنوعی فناوری‌های مناسب و نوین برای جداسازی کلاله از گل زعفران [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 8-16]