ا
-
ارزیابی و آمایش
آمایش و پهنه بندی نواحی مستعد کشت زعفران(مطالعه موردی استان خراسان رضوی) [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 51-43]
-
ارزش اقتصادی
تحلیل عوامل موثر بر تمایل به پذیرش کشت زعفران (مطالعه موردی:کشاورزان شهرستان فراهان استان مرکزی) [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 1-7]
-
ایروپونیک
تولید زعفران ( Crocus sativus L.) در محیط کنترل شده (هواکشت) فرصت یا چالش [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 42-34]
-
استان خراسان رضوی
آمایش و پهنه بندی نواحی مستعد کشت زعفران(مطالعه موردی استان خراسان رضوی) [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 51-43]
-
استان گلستان
وقوع بیماری قارچی زعفران در استان گلستان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 27-32]
-
افزودنی طبیعی
تولید رنگها و ترکیبات آنتیاکسیدانی طبیعی از ضایعات گل زعفران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 25-33]
-
اقتصاد
تفکیک عملیات فرآوری از تولید: رهیافت مطلوب برای ارتقاء کیفی و اقتصاد زعفران ایرانی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 41-48]
-
اقتصادی
چالشها و راهکارها توسعه مکانیزاسیون زراعت زعفران [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 17-24]
-
الکترومکانیک
فناوریهای مناسب و نوین برای جداسازی کلاله از گل زعفران [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 8-16]
ب
-
بازاریابی
شناسایی فرصتها و چالشهای کارایی بازاریابی زعفران استان کرمان [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 33-27]
-
باکتری کش
ارزیابی کارایی اختلاط چند آفت کش جهت ضد عفونی پیاز زعفران به منظور کنترل کنهی Rhizoglyphus robini Claparede, 1869 (Acari: Acaridae) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 33-43]
-
برداشت
نکات فنی در برداشت و فرآوری زعفران به منظور کاهش آلودگی میکروبی و حفظ کیفیت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 16-24]
-
برداشت گل زعفران
مروری بر مکانیزم های ارائه شده برداشت گل زعفران [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 11-1]
-
برگ
ارزیابی تأثیر تراکم بنه بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در سال سوم تحت شرایط اقلیمی مشهد. [دوره 2، شماره 01، 1399، صفحه 1-10]
-
بیماری
وقوع بیماری قارچی زعفران در استان گلستان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 27-32]
-
بنه
بررسی اثر گیاهسوزی مصرف علفکش تریبنورون متیل (گرانستار DF75%) بر بنهی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 01، 1399، صفحه 11-21]
-
بنه دختری
ارزیابی تأثیر تراکم بنه بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در سال سوم تحت شرایط اقلیمی مشهد. [دوره 2، شماره 01، 1399، صفحه 1-10]
-
بنه دختری
بررسی اثر گیاهسوزی مصرف علفکش تریبنورون متیل (گرانستار DF75%) بر بنهی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 01، 1399، صفحه 11-21]
-
بنه زعفران
تولید عصاره ، نشاسته و فیلم خوراکی از ضایعات بنه زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 20-26]
-
بنه مادری
ارزیابی تأثیر تراکم بنه بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در سال سوم تحت شرایط اقلیمی مشهد. [دوره 2، شماره 01، 1399، صفحه 1-10]
-
بهره اقتصادی
بررسی تراکم کاشت و اندازه بنه بر عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط اقلیمی یاسوج [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 51-44]
-
بهره برداران
تولید زعفران ( Crocus sativus L.) در محیط کنترل شده (هواکشت) فرصت یا چالش [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 42-34]
پ
-
پیاز
ارزیابی کارایی اختلاط چند آفت کش جهت ضد عفونی پیاز زعفران به منظور کنترل کنهی Rhizoglyphus robini Claparede, 1869 (Acari: Acaridae) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 33-43]
-
پذیرش کشت زعفران
تحلیل عوامل موثر بر تمایل به پذیرش کشت زعفران (مطالعه موردی:کشاورزان شهرستان فراهان استان مرکزی) [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 1-7]
-
پرچم زعفران
تولید رنگها و ترکیبات آنتیاکسیدانی طبیعی از ضایعات گل زعفران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 25-33]
-
پردازش تصویر
فناوریهای مناسب و نوین برای جداسازی کلاله از گل زعفران [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 8-16]
-
پوشش گیاهی
تاثیر تراکم و مدیریت پوشش سطح خاک بر عملکرد اقتصادی و ویژگیهای بنه زعفران (Crocus Sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 43-35]
ت
-
تحلیل SWOT
بررسی وضعیت آماده سازی زمین ، کاشت و سله شکنی در زراعت زعفران و ارائه الگوی مناسب مکانیزه [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 25-34]
-
تحلیل سلسله مراتبی
فناوریهای مناسب و نوین برای جداسازی کلاله از گل زعفران [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 8-16]
-
تراکم کشت
بررسی تراکم کاشت و اندازه بنه بر عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط اقلیمی یاسوج [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 51-44]
-
ترکیبات ضد اکسایشی
تولید عصاره ، نشاسته و فیلم خوراکی از ضایعات بنه زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 20-26]
-
ترکیبات ضد میکروبی
تولید عصاره ، نشاسته و فیلم خوراکی از ضایعات بنه زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 20-26]
-
تعداد گل
ارزیابی تأثیر تراکم بنه بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در سال سوم تحت شرایط اقلیمی مشهد. [دوره 2، شماره 01، 1399، صفحه 1-10]
-
تعداد گل
تاثیر تراکم کاشت، وزن بنه مادری و عمق کاشت بر عملکرد اقتصادی زعفران (Crocus.sativus L.) در شرایط اقلیمی گناباد [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 20-12]
-
تغذیه
اولویتهای تغذیهای در مزارع زعفران (Crocus sativus L.) استان خراسان جنوبی [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 21-26]
-
تولید
تفکیک عملیات فرآوری از تولید: رهیافت مطلوب برای ارتقاء کیفی و اقتصاد زعفران ایرانی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 41-48]
ج
-
جداسازی فرآوری
تفکیک عملیات فرآوری از تولید: رهیافت مطلوب برای ارتقاء کیفی و اقتصاد زعفران ایرانی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 41-48]
ح
-
حمل و نقل
نکات فنی در برداشت و فرآوری زعفران به منظور کاهش آلودگی میکروبی و حفظ کیفیت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 16-24]
خ
-
خاک ورزی
بررسی وضعیت آماده سازی زمین ، کاشت و سله شکنی در زراعت زعفران و ارائه الگوی مناسب مکانیزه [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 25-34]
-
خامه زعفران
تولید رنگها و ترکیبات آنتیاکسیدانی طبیعی از ضایعات گل زعفران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 25-33]
-
خدمات بازاریابی
شناسایی فرصتها و چالشهای کارایی بازاریابی زعفران استان کرمان [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 33-27]
-
خراسان جنوبی
اولویتهای تغذیهای در مزارع زعفران (Crocus sativus L.) استان خراسان جنوبی [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 21-26]
-
خسارت
راههای پیشگیری و کنترل خسارت موش کور و موش ورامین در مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 10-19]
-
خشک کردن
نکات فنی در برداشت و فرآوری زعفران به منظور کاهش آلودگی میکروبی و حفظ کیفیت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 16-24]
د
-
درجه حرارت
شرایط نگهداری گل زعفران در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 34-40]
-
درجه حرارت
تاثیر تراکم و مدیریت پوشش سطح خاک بر عملکرد اقتصادی و ویژگیهای بنه زعفران (Crocus Sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 43-35]
ر
-
رنگ طبیعی
تولید رنگها و ترکیبات آنتیاکسیدانی طبیعی از ضایعات گل زعفران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 25-33]
-
روش فرایند تحلیل سلسله مراتبی
آمایش و پهنه بندی نواحی مستعد کشت زعفران(مطالعه موردی استان خراسان رضوی) [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 51-43]
-
روشهای نوین
تولید زعفران ( Crocus sativus L.) در محیط کنترل شده (هواکشت) فرصت یا چالش [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 42-34]
ز
-
زعفران
مکانیزاسیون جدا کردن کلاله از گل زعفران، مشکلات و راهحلها [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-9]
-
زعفران
نکات فنی در برداشت و فرآوری زعفران به منظور کاهش آلودگی میکروبی و حفظ کیفیت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 16-24]
-
زعفران
تفکیک عملیات فرآوری از تولید: رهیافت مطلوب برای ارتقاء کیفی و اقتصاد زعفران ایرانی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 41-48]
-
زعفران
راههای پیشگیری و کنترل خسارت موش کور و موش ورامین در مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 10-19]
-
زعفران
وقوع بیماری قارچی زعفران در استان گلستان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 27-32]
-
زعفران
ارزیابی کارایی اختلاط چند آفت کش جهت ضد عفونی پیاز زعفران به منظور کنترل کنهی Rhizoglyphus robini Claparede, 1869 (Acari: Acaridae) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 33-43]
-
زعفران
چالشها و راهکارها توسعه مکانیزاسیون زراعت زعفران [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 17-24]
-
زعفران
بررسی وضعیت آماده سازی زمین ، کاشت و سله شکنی در زراعت زعفران و ارائه الگوی مناسب مکانیزه [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 25-34]
-
زعفران
تاثیر تراکم کاشت، وزن بنه مادری و عمق کاشت بر عملکرد اقتصادی زعفران (Crocus.sativus L.) در شرایط اقلیمی گناباد [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 20-12]
-
زعفران
مروری بر مکانیزم های ارائه شده برداشت گل زعفران [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 11-1]
-
زعفران
آمایش و پهنه بندی نواحی مستعد کشت زعفران(مطالعه موردی استان خراسان رضوی) [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 51-43]
-
زمان نگهداری
شرایط نگهداری گل زعفران در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 34-40]
س
-
سایه بان
تاثیر تراکم و مدیریت پوشش سطح خاک بر عملکرد اقتصادی و ویژگیهای بنه زعفران (Crocus Sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 43-35]
-
سیستم کشت
تولید زعفران ( Crocus sativus L.) در محیط کنترل شده (هواکشت) فرصت یا چالش [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 42-34]
-
سولفونیل اوره
بررسی اثر گیاهسوزی مصرف علفکش تریبنورون متیل (گرانستار DF75%) بر بنهی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 01، 1399، صفحه 11-21]
ض
-
ضخامت
شرایط نگهداری گل زعفران در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 34-40]
-
ضد عفونی
کنه بنه زعفران و توصیه های کاربردی به منظور کاهش خسارت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 10-20]
ع
-
عملکرد
مدیریت عناصر غذایی اصلی و ماده آلی در تغذیه مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-9]
-
عملکرد بنه
بررسی تراکم کاشت و اندازه بنه بر عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط اقلیمی یاسوج [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 51-44]
-
عناصر غذایی
اولویتهای تغذیهای در مزارع زعفران (Crocus sativus L.) استان خراسان جنوبی [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 21-26]
ف
-
فسفر
مدیریت عناصر غذایی اصلی و ماده آلی در تغذیه مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-9]
-
فیلم خوراکی
تولید عصاره ، نشاسته و فیلم خوراکی از ضایعات بنه زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 20-26]
-
فوزاریوم
وقوع بیماری قارچی زعفران در استان گلستان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 27-32]
ق
-
قارچ کش
ارزیابی کارایی اختلاط چند آفت کش جهت ضد عفونی پیاز زعفران به منظور کنترل کنهی Rhizoglyphus robini Claparede, 1869 (Acari: Acaridae) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 33-43]
ک
-
کارایی بازار. زعفران
شناسایی فرصتها و چالشهای کارایی بازاریابی زعفران استان کرمان [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 33-27]
-
کاشت
بررسی وضعیت آماده سازی زمین ، کاشت و سله شکنی در زراعت زعفران و ارائه الگوی مناسب مکانیزه [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 25-34]
-
کلاله
مکانیزاسیون جدا کردن کلاله از گل زعفران، مشکلات و راهحلها [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-9]
-
کلاله
ارزیابی تأثیر تراکم بنه بر عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) در سال سوم تحت شرایط اقلیمی مشهد. [دوره 2، شماره 01، 1399، صفحه 1-10]
-
کلاله
تاثیر تراکم و مدیریت پوشش سطح خاک بر عملکرد اقتصادی و ویژگیهای بنه زعفران (Crocus Sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 43-35]
-
کلاله خشک
بررسی تراکم کاشت و اندازه بنه بر عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط اقلیمی یاسوج [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 51-44]
-
کلمات کلیدی: زعفران
تحلیل عوامل موثر بر تمایل به پذیرش کشت زعفران (مطالعه موردی:کشاورزان شهرستان فراهان استان مرکزی) [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 1-7]
-
کنترل
راههای پیشگیری و کنترل خسارت موش کور و موش ورامین در مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 10-19]
-
کنه پیاز
کنه بنه زعفران و توصیه های کاربردی به منظور کاهش خسارت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 10-20]
-
کنه کش
ارزیابی کارایی اختلاط چند آفت کش جهت ضد عفونی پیاز زعفران به منظور کنترل کنهی Rhizoglyphus robini Claparede, 1869 (Acari: Acaridae) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 33-43]
-
کود
اولویتهای تغذیهای در مزارع زعفران (Crocus sativus L.) استان خراسان جنوبی [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 21-26]
گ
-
گلبرگ زعفران
تولید رنگها و ترکیبات آنتیاکسیدانی طبیعی از ضایعات گل زعفران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 25-33]
-
گل زعفران
شرایط نگهداری گل زعفران در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 34-40]
م
-
ماشین جداساز کلاله
فناوریهای مناسب و نوین برای جداسازی کلاله از گل زعفران [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 8-16]
-
ماشین جدا کننده
مکانیزاسیون جدا کردن کلاله از گل زعفران، مشکلات و راهحلها [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-9]
-
مدیریت زراعی
تاثیر تراکم و مدیریت پوشش سطح خاک بر عملکرد اقتصادی و ویژگیهای بنه زعفران (Crocus Sativus L.) [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 43-35]
-
مدل لاجیت
تحلیل عوامل موثر بر تمایل به پذیرش کشت زعفران (مطالعه موردی:کشاورزان شهرستان فراهان استان مرکزی) [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 1-7]
-
مشکلات
چالشها و راهکارها توسعه مکانیزاسیون زراعت زعفران [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 17-24]
-
مکانیزاسیون
مکانیزاسیون جدا کردن کلاله از گل زعفران، مشکلات و راهحلها [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-9]
-
مکانیزاسیون
چالشها و راهکارها توسعه مکانیزاسیون زراعت زعفران [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 17-24]
-
مکانیزاسیون
بررسی وضعیت آماده سازی زمین ، کاشت و سله شکنی در زراعت زعفران و ارائه الگوی مناسب مکانیزه [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 25-34]
-
مکانیزاسیون زعفران
مروری بر مکانیزم های ارائه شده برداشت گل زعفران [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 11-1]
-
موش
راههای پیشگیری و کنترل خسارت موش کور و موش ورامین در مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 10-19]
ن
-
نیتروژن
مدیریت عناصر غذایی اصلی و ماده آلی در تغذیه مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-9]
-
نشاسته
تولید عصاره ، نشاسته و فیلم خوراکی از ضایعات بنه زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 20-26]
-
نشانگان خسارت
بررسی اثر گیاهسوزی مصرف علفکش تریبنورون متیل (گرانستار DF75%) بر بنهی زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 2، شماره 01، 1399، صفحه 11-21]
-
نگهداری
نکات فنی در برداشت و فرآوری زعفران به منظور کاهش آلودگی میکروبی و حفظ کیفیت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 16-24]
-
نواحی مستعدکشت
آمایش و پهنه بندی نواحی مستعد کشت زعفران(مطالعه موردی استان خراسان رضوی) [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 51-43]
و
-
وزن تر گل
تاثیر تراکم کاشت، وزن بنه مادری و عمق کاشت بر عملکرد اقتصادی زعفران (Crocus.sativus L.) در شرایط اقلیمی گناباد [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 20-12]
-
وزن خشک کلاله
تاثیر تراکم کاشت، وزن بنه مادری و عمق کاشت بر عملکرد اقتصادی زعفران (Crocus.sativus L.) در شرایط اقلیمی گناباد [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 20-12]
-
ویژگیها کمی و کیفی
شرایط نگهداری گل زعفران در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 34-40]
ه
-
هوش مصنوعی
فناوریهای مناسب و نوین برای جداسازی کلاله از گل زعفران [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 8-16]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد