نمایه کلیدواژه ها

ا

  • استان گلستان وقوع بیماری قارچی زعفران در استان گلستان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 27-32]
  • افزودنی طبیعی تولید رنگ‌ها و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی طبیعی از ضایعات گل زعفران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 25-33]
  • اقتصاد تفکیک عملیات فرآوری از تولید: رهیافت مطلوب برای ارتقاء کیفی و اقتصاد زعفران ایرانی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 41-48]

ب

  • باکتری کش ارزیابی کارایی اختلاط چند آفت کش جهت ضد عفونی پیاز زعفران به منظور کنترل کنه‌ی Rhizoglyphus robini Claparede, 1869 (Acari: Acaridae) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 33-43]
  • برداشت نکات فنی در برداشت و فرآوری زعفران به منظور کاهش آلودگی میکروبی و حفظ کیفیت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 16-24]
  • بیماری وقوع بیماری قارچی زعفران در استان گلستان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 27-32]
  • بنه زعفران تولید عصاره ، نشاسته و فیلم خوراکی از ضایعات بنه زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 20-26]

پ

  • پیاز ارزیابی کارایی اختلاط چند آفت کش جهت ضد عفونی پیاز زعفران به منظور کنترل کنه‌ی Rhizoglyphus robini Claparede, 1869 (Acari: Acaridae) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 33-43]
  • پرچم زعفران تولید رنگ‌ها و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی طبیعی از ضایعات گل زعفران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 25-33]

ت

  • ترکیبات ضد اکسایشی تولید عصاره ، نشاسته و فیلم خوراکی از ضایعات بنه زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 20-26]
  • ترکیبات ضد میکروبی تولید عصاره ، نشاسته و فیلم خوراکی از ضایعات بنه زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 20-26]
  • تولید تفکیک عملیات فرآوری از تولید: رهیافت مطلوب برای ارتقاء کیفی و اقتصاد زعفران ایرانی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 41-48]

ج

  • جداسازی فرآوری تفکیک عملیات فرآوری از تولید: رهیافت مطلوب برای ارتقاء کیفی و اقتصاد زعفران ایرانی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 41-48]

ح

  • حمل و نقل نکات فنی در برداشت و فرآوری زعفران به منظور کاهش آلودگی میکروبی و حفظ کیفیت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 16-24]

خ

  • خامه زعفران تولید رنگ‌ها و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی طبیعی از ضایعات گل زعفران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 25-33]
  • خسارت راه‌های پیشگیری و کنترل خسارت موش کور و موش ورامین در مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 10-19]
  • خشک کردن نکات فنی در برداشت و فرآوری زعفران به منظور کاهش آلودگی میکروبی و حفظ کیفیت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 16-24]

د

  • درجه حرارت شرایط نگهداری گل زعفران در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 34-40]

ر

  • رنگ طبیعی تولید رنگ‌ها و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی طبیعی از ضایعات گل زعفران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 25-33]

ز

  • زعفران مکانیزاسیون جدا کردن کلاله از گل زعفران، مشکلات و راه‌حل‌ها [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-9]
  • زعفران نکات فنی در برداشت و فرآوری زعفران به منظور کاهش آلودگی میکروبی و حفظ کیفیت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 16-24]
  • زعفران تفکیک عملیات فرآوری از تولید: رهیافت مطلوب برای ارتقاء کیفی و اقتصاد زعفران ایرانی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 41-48]
  • زعفران راه‌های پیشگیری و کنترل خسارت موش کور و موش ورامین در مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 10-19]
  • زعفران وقوع بیماری قارچی زعفران در استان گلستان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 27-32]
  • زعفران ارزیابی کارایی اختلاط چند آفت کش جهت ضد عفونی پیاز زعفران به منظور کنترل کنه‌ی Rhizoglyphus robini Claparede, 1869 (Acari: Acaridae) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 33-43]
  • زمان نگهداری شرایط نگهداری گل زعفران در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 34-40]

ض

  • ضخامت شرایط نگهداری گل زعفران در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 34-40]
  • ضد عفونی کنه بنه زعفران و توصیه های کاربردی به منظور کاهش خسارت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 10-20]

ع

  • عملکرد مدیریت عناصر غذایی اصلی و ماده آلی در تغذیه مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-9]

ف

  • فسفر مدیریت عناصر غذایی اصلی و ماده آلی در تغذیه مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-9]
  • فیلم خوراکی تولید عصاره ، نشاسته و فیلم خوراکی از ضایعات بنه زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 20-26]
  • فوزاریوم وقوع بیماری قارچی زعفران در استان گلستان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 27-32]

ق

  • قارچ کش ارزیابی کارایی اختلاط چند آفت کش جهت ضد عفونی پیاز زعفران به منظور کنترل کنه‌ی Rhizoglyphus robini Claparede, 1869 (Acari: Acaridae) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 33-43]

ک

  • کلاله مکانیزاسیون جدا کردن کلاله از گل زعفران، مشکلات و راه‌حل‌ها [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-9]
  • کنترل راه‌های پیشگیری و کنترل خسارت موش کور و موش ورامین در مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 10-19]
  • کنه پیاز کنه بنه زعفران و توصیه های کاربردی به منظور کاهش خسارت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 10-20]
  • کنه کش ارزیابی کارایی اختلاط چند آفت کش جهت ضد عفونی پیاز زعفران به منظور کنترل کنه‌ی Rhizoglyphus robini Claparede, 1869 (Acari: Acaridae) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 33-43]

گ

  • گلبرگ زعفران تولید رنگ‌ها و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی طبیعی از ضایعات گل زعفران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 25-33]
  • گل زعفران شرایط نگهداری گل زعفران در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 34-40]

م

  • ماشین جدا کننده مکانیزاسیون جدا کردن کلاله از گل زعفران، مشکلات و راه‌حل‌ها [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-9]
  • مکانیزاسیون مکانیزاسیون جدا کردن کلاله از گل زعفران، مشکلات و راه‌حل‌ها [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-9]
  • موش راه‌های پیشگیری و کنترل خسارت موش کور و موش ورامین در مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 10-19]

ن

  • نیتروژن مدیریت عناصر غذایی اصلی و ماده آلی در تغذیه مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-9]
  • نشاسته تولید عصاره ، نشاسته و فیلم خوراکی از ضایعات بنه زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 20-26]
  • نگهداری نکات فنی در برداشت و فرآوری زعفران به منظور کاهش آلودگی میکروبی و حفظ کیفیت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 16-24]

و