این پژوهش به منظور بررسی عوامل موثر بر تمایل به پذیرش کشت زعفران در بین کشاورزان استان مرکزی انجام شد. جامعه آماری تحقیق 258 نفر از کشاورزان شهرستان فراهان در استان مرکزی بودند که با استفاده از روش نمونهگیری تصادفی ساده، 152 کشاورز بهعنوان نمونه مورد مطالعه انتخاب شدند. ابزار تحقیق، پرسشنامهای است که روایی محتوایی آن به کمک گروهی از اعضای هیاتعلمی دانشکدهی کشاورزی دانشگاه اراک مورد تائید قرار گرفت. آزمون مقدماتی نیز برای به دست آوردن پایایی ابزار پژوهش انجام شد. نتایج پژوهش نشان داد، مؤلفههای عضویت در تعاونیهای تولید کشاورزی، بازاریابی، منابع اطلاعاتی و ارتباطی، روانشناختی، موقعیتی جغرافیایی، نهادههای تولیدی و مدیریتی از جمله عواملی هستند که تاثیر مثبتی بر تمایل کشاورزان به پذیرش کشت زعفران دارند. همچنین مؤلفه سن، سطح تجربه، مالکیت منابع آبی، درآمد سالیانه و مؤلفه اقتصادی تاثیر منفی و معنیداری بر تمایل به پذیرش کشت زعفران از سوی کشاورزان داشته است. کلمات کلیدی: زعفران، مدل لاجیت، پذیرش کشت زعفران، ارزش اقتصادی
غنجی, مستانه, & خوشنودی فر, زهرا. (1400). تحلیل عوامل موثر بر تمایل به پذیرش کشت زعفران (مطالعه موردی:کشاورزان شهرستان فراهان استان مرکزی). مجله ترویجی زعفران و گیاهان داوریی, 3(1), 1-7.
MLA
مستانه غنجی; زهرا خوشنودی فر. "تحلیل عوامل موثر بر تمایل به پذیرش کشت زعفران (مطالعه موردی:کشاورزان شهرستان فراهان استان مرکزی)". مجله ترویجی زعفران و گیاهان داوریی, 3, 1, 1400, 1-7.
HARVARD
غنجی, مستانه, خوشنودی فر, زهرا. (1400). 'تحلیل عوامل موثر بر تمایل به پذیرش کشت زعفران (مطالعه موردی:کشاورزان شهرستان فراهان استان مرکزی)', مجله ترویجی زعفران و گیاهان داوریی, 3(1), pp. 1-7.
VANCOUVER
غنجی, مستانه, خوشنودی فر, زهرا. تحلیل عوامل موثر بر تمایل به پذیرش کشت زعفران (مطالعه موردی:کشاورزان شهرستان فراهان استان مرکزی). مجله ترویجی زعفران و گیاهان داوریی, 1400; 3(1): 1-7.