آ
-
آذرپژوه، الهام
نکات فنی در برداشت و فرآوری زعفران به منظور کاهش آلودگی میکروبی و حفظ کیفیت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 16-24]
-
آذرپژوه، الهام
شرایط نگهداری گل زعفران در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 34-40]
پ
-
پیش بین، منصوره
مدیریت عناصر غذایی اصلی و ماده آلی در تغذیه مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-9]
خ
-
خداشناس، علیرضا
تفکیک عملیات فرآوری از تولید: رهیافت مطلوب برای ارتقاء کیفی و اقتصاد زعفران ایرانی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 41-48]
ذ
-
ذبیحی، حمیدرضا
مدیریت عناصر غذایی اصلی و ماده آلی در تغذیه مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-9]
ر
-
رحیمی، حسن
کنه بنه زعفران و توصیه های کاربردی به منظور کاهش خسارت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 10-20]
-
رحیمی، حسن
راههای پیشگیری و کنترل خسارت موش کور و موش ورامین در مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 10-19]
-
رحیمی، حسن
ارزیابی کارایی اختلاط چند آفت کش جهت ضد عفونی پیاز زعفران به منظور کنترل کنهی Rhizoglyphus robini Claparede, 1869 (Acari: Acaridae) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 33-43]
ش
-
شاملی، سمیرا
وقوع بیماری قارچی زعفران در استان گلستان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 27-32]
-
شرایعی، پروین
نکات فنی در برداشت و فرآوری زعفران به منظور کاهش آلودگی میکروبی و حفظ کیفیت [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 16-24]
-
شرایعی، پروین
شرایط نگهداری گل زعفران در سردخانه [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 34-40]
-
شرایعی، پروین
تولید عصاره ، نشاسته و فیلم خوراکی از ضایعات بنه زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 20-26]
ص
-
صفری، محمود
مکانیزاسیون جدا کردن کلاله از گل زعفران، مشکلات و راهحلها [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-9]
ظ
-
ظریف نشاط، سعید
مکانیزاسیون جدا کردن کلاله از گل زعفران، مشکلات و راهحلها [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-9]
ع
-
عین افشار، سودابه
تولید رنگها و ترکیبات آنتیاکسیدانی طبیعی از ضایعات گل زعفران [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 25-33]
-
عین افشار، سودابه
تولید عصاره ، نشاسته و فیلم خوراکی از ضایعات بنه زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 20-26]
ک
-
کمالی، هاشم
راههای پیشگیری و کنترل خسارت موش کور و موش ورامین در مزارع زعفران [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 10-19]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد